Martinique Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 203 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Martinique
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Martinique!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Martinique. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Martinique zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Martinique en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Martinique zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Martinique

Martinique huurauto - reisinformatie

Verkennen van Martinique met een huur auto

Wanneer u besluit te gaan voor een vakantie in het Caribisch gebied, zou de beste keuze zijn een bezoek aan het eiland van Martinique. Het eiland van Martinique is een Frankrijk gebied dat overzee ligt. Reizen naar Martinique brengt u de kans om te voorbeeld te krijgen van de fantastische functies, de mix van Franse en Caribische culturen die hier aanwezig is.

Vervoer naar Martinique

De meest handige manier om naar Martinique af te reizen is per vliegtuig. U zal landen op de belangrijkste internationale luchthaven van het eiland, de Martinique Aime Cesaire luchthaven. Er zijn verschillende vluchten welke landen in Martinique uit verschillende delen van de wereld.

Wanneer u in Martinique bent, is het belangrijkste vervoermiddel voor velen een auto. De meest handige manier om de luchthaven te verlaten is door autoverhuur of met behulp van een taxi, als er geen andere wijze van vervoer is vanaf de luchthaven.

De taxi's in Martinique zijn niet goedkoop. U kunt verwachten te betalen voor ten minste 20 euro vanaf het vliegveld naar de kortste bestemming en het tarief stijgt naarmate de afstand toeneemt.

De busdienst in Martinique is vrij beperkt. De bussen hier zijn markt 'TC' wat betekent taxi collectifs hebben de bestemming aangegeven op de voorkant op een bord of op de zijdeur.

Er zijn geen aangewezen tijden voor bus aankomsten en vertrekken, nog een reden dat dit vervoermiddel nogal onbetrouwbaar is. De bussen bieden alleen op door de weekse dagen diensten tot 6 pm  waar ze op zaterdag; opereren tot 1 pm. Ze werken niet op zondag.

Er zijn ook shuttle boten en u kunt ook liften voor ritten, dit kan gevaarlijk omdat u op een buitenlandse eiland bent.

Met alle beperkingen hebben bussen in Martinique, en de dure taxiservice de enige manier om te bewegen een ronde Martinique is door Autoverhuur.  Wanneer u een auto in Martinique huren, u zult genieten van uw verblijf op het eiland en u zult ook genieten van de mooie landschappen en landschappen Martinique te bieden heeft.

Wat heb ik nodig om een auto te huren?

Om te huur een auto in meeste auto huren agentschappen rond Martinique, moet u 21 of ouder zijn. U moet een internationaal rijbewijs hebben of een nationaal rijbewijs in de engelse taal. Er zijn tal van autoverhuurbedrijven op Martinique met inbegrip van internationale autoverhuurbedrijven.

Het is raadzaam om vooraf te boeken voor autohuur, want dit geeft je de kans om te vergelijken tussen de verschillende autoverhuur agentschappen. Denk aan de  tarieven en zodat u enkel genoegen neemt met de beste deal.

In tegenstelling tot de meeste Caribische eilanden, zijn de wegen in Martinique in perfecte staat en dus rijden is heel aangenaam. De maximumsnelheid in de steden is 50km/h en 90km/h op alle hoofdwegen. Wanneer u rijdt tussen de luchthaven en Forte-de-France uit route, is de maximumsnelheid 110km/h.

Moet bezoeken

Wanneer u graag een naakt strand bezoekt, hier vindt u er veel van op Martinique. U kunt Martinique niet verlaten zonder een bezoek aan de Falaise kloven die meestal worden aangeduid  als 'Gorges de la Falaise' hier stroomt de rivier de Falaise door een canyon die tien meter diep is en maximaal 3 meter breed. Let er wel op dat de stenen glad kunnen zijn, toch zijn de meeste plaatsen toegankelijk, zowel voor vissers als wandelaars.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Martinique

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Martinique:

Autoverhuur feiten in Martinique

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Martinique in de maand april.

  In de maand april was de gemiddelde autoverhuur duur in Martinique 6 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 6 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Martinique?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Martinique.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Martinique?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Martinique?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Martinique?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Martinique zijn: Alamo, National, Enterprise, Green Motion, carnect, Goldcar, Avis, enz ...

Populaire autoverhuur locaties in Martinique

Wij bieden de volgende Martinique autoverhuur locaties

Luchthaven
 • Fort De France Luchthaven
 • Fort De France International Airport
Stad